4 Mart 2015 Çarşamba

Seat 20V20


Görünen o ki gelecekte bizi çok daha geniş bir SUV pazarı bekliyor. İspanyol üretici Seat'ın da segmente giriş yapması kesinleştikten sonra markanın konsepti Cenevre'de sergilendi.


Seat ailesinin güncel modellerinde de göze çarpan köşeli hatlarıyla dikkat çeken otomobilde LED aydınlatma grubu, geniş hava girişine sahip ön tampon, trendin aksine tamamen siyah renkte üretilmiş gövde alt korumaları, 20 inç çaplı jantlar, şişirilmiş kapı alt bölümleri, kapılara gömülmüş açma kolları, şişkin çamurluklar, büyük sayılabilecek spoiler, yatık bagaj kapağı camı, yüksek yapılı arka tampon ve köşelere entegre edilmiş egzoz çıkışları gibi detaylar gözden kaçmıyor.

4.66 metre boya sahip olan aracın aks mesafesi 2.79 metre olarak açıklanırken yerden yükseklik 228 mm.


Ön panelin büyük bölümü dijital göstergeler ve dokunmatik kumandalarla kaplı olsa da panel çerçevesi güncel Seat modellerine göndermeler yapıyor. Havada asılı duruyormuş gibi görünen vites konsolu,üç boyutlu efekt sunan kapı içi döşemeleri ve birçok saklama bölümü bulunan bagaj bölmesi konseptin dikkat çeken diğer noktaları.

Seri üretime geçtiğinde Volkswagen ailesinde kullanılan TDI ve TSI motorlarla donatılacak olan araç motor ve şanzıman seçeneğine göre önden veya dört tekerlekten çekişli olarak ısmarlanabilecek.

2 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. İçinizden "Suv ve Crossover araçlarından gına geldi artık!.." diyeniniz var mı? Ne yapalım, herkes bu araçlardan almak için sıraya girmiş durumda.

    YanıtlaSil