5 Mart 2015 Perşembe

Nissan Sway


Nissan geleceğin B segmenti hatchback modelini yeniden şekillendiriyor. Sway konseptiyle bu segmentte farklı bir hava estirecek gibi duran Japon üretici seri üretimde çok değişim yaşanmazsa bunu başarabilecek potansiyele sahip.

Köşeli hatlara sahip olan otomobilin ön camla aynı eğime sahip kaputu, agresif görünümlü ön tamponu ve ince yapılı LED farları dinamik bir duruş sağlarken ön panjur diğer Nissan modellerinde de kullanılıyor. Şık görünen jantlar, yerine kamera yerleştirilen yan aynalar, çerçevesiz kapı camları ve şişkin çamurluklar otomobilin diğer detaylarından bazıları.


4.010 mm boya, 1.780 mm genişliğe ve 1.385 mm yüksekliğe sahip olan otomobilin aks mesafesi de 2.570 mm olarak açıklandı.

Ön kapıya gizlenen tek kapı açma koluna sahip olan konseptin arka kapıları geriye doğru açılıyor. B sütunu bulunmayan otomobilin arkasında spoiler, ince yapılı bagaj kapağı camı, LED stoplar, küçük bir difüzör ve yükseğe alınmış çift egzoz çıkışı gözden kaçmıyor.

İç mekanda da devam eden köşeli hatlar bu bölümü olduğundan daha kalabalık göstermiş. Alt bölümü düzleştirilmiş direksiyon simidi, dijital gösterge paneli, metal pedallar, yükseğe yerleştirilmiş vites konsolu ve orta konsola yerleştirilmiş büyük ekran yaşam alanında sunulan detaylar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder