5 Mart 2015 Perşembe

Lexus LF-SA


Lexus gözünü büyük şehirlere dikti. Cenevre'de minik bir şehir aracı konsepti sergileyen Japon üretici bu otomobilin alacağı olumlu tepkinin miktarına göre gelecekte bir seri üretim versiyonu düşünebilir.


Bu yılın favorisi olan köşeli hatlar LF-SA'nın da görünümüne damga vurmuş. Yeni nesil Lexus modellerinde görülen büyük ön panjur ve şişkin çamurluklar otomobili agresif bir görünüme kavuştururken yüksek kaput, ince yapılı LED farlar, yerlerini kameralara bırakan yan aynalar, yüksek arka tampon, tavanın devamı gibi görünen spoiler, büyük jantlar, çift açılı arka cam ve yine LED teknolojisi kullanan stoplar diğer detaylar arasında. 3.400 mm boya ve 1.700 mm genişliğe sahip olan ara. 1.430 mm yüksek sunuyor.


İç mekanda da devam eden köşeli çizgiler dört kollu direksiyon simidinde zirveye ulaşmış gibi görünüyor. Hologramlı gösterge paneline sahip olan otomobilin orta konsoluyla vites konsolu tek parça olarak tasarlanırken burada yer alan dokunmatik kumandalar konseptin çoğu özelliğini kontrol ediyor. 2+2 oturma düzenine sahip olan LF-SA'nın ön yolcu koltuğu ileriye kayarken dönerek arkaya geçişi kolaylaştırıyor.

1 yorum:

  1. Lexuslar iyice taş pokemonlarını andırmaya başladı...

    YanıtlaSil