14 Mart 2015 Cumartesi

Hyundai i20 Active


Güney Kore merkezli üretici Hyundai, i20 ailesini genişletme çalışmalarına devam ediyor. Beş kapılı modelin ardından Coupé'yi de tanıtan firma şimdi de yükseltilmiş gövdeye sahip Active'i Hindistan'da tanıttı.

Alt bölümleri siyah renkli plastikle kaplanan bir gövde sunan aracın ön ve arka tamponlarında metal görünümlü bölümler yer alıyor. Farklı tasarıma sahip 16 inç çaplı jantlar ve yine siyah renkli kapı koruma çıtaları görünümü farklılaştırırken arka tampon köşelerine sis ve geri vites lambaları eklenmiş. Metal renkli kapı kolları ve depo kapağı da farklılıklar arasında yerlerini alırken tavanda spoiler ve port bagaj rayları görülebiliyor.


Beş kapılı modellere göre 10 mm daha uzun, 26 mm daha geniş ve 50 mm daha yüksek olan otomobilin yerden yüksekliğiyse 20 mm artışla 190 mm'ye ulaşmış. Bagaj hacmi ve aks mesafesindeyse değişim bulunmuyor.

İç mekanında gövde rengine uygun farklı plastik süslemeler dikkat çeken i20 Active'in motor seçenekleri de daha alçak gövdeye sahip olan kardeşlerinden alınmış.

4 yorum:

  1. arazi makyajlı şehir otomobillerinin genelde çirkin olduğunu düşünsem de i20'de fena durmamış ya da bize bu tarzı zorla alıştırdılar bilemiyorum.

    YanıtlaSil
  2. fiyatı rica edşyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hindistan'da aynı motor ve eşdeğer donanım paketli i20'den yaklaşık %10 daha pahalı Active.

      Sil
  3. Bizim ülkeye de uğrar umarım.

    YanıtlaSil