30 Mart 2015 Pazartesi

Honda S660 Concept Edition


Honda'nın küçük roadster modeli S660 sonunda seri üretime geçti. Aracın Japonya'da satışa çıkmasını kutlamak için 660 adetlik sınırlı üretime sahip bir versiyonunu tanıtan firma bu araca konsept modelin bazı detaylarını eklemiş.

Sadece beyaz gövde rengi ve kırmızı renkli çıkarılabilen tavana sahip olarak alınabilecek otomobilde LED farlar, çift renkli jantlar ve kromajlı egzoz çıkışları dikkat çekiyor.

İç mekanda dijital gösterge paneli, kırmızı renkli motor çalıştırma butonu, metal pedal seti, alt bölümü düzleştirilmiş direksiyon simidi, özel logolu paspaslar ve sportif yan desteklere sahip koltuklar görülebilirken vites konsolunda bir de sınırlı üretim plakası bulunuyor.


Kırmızı dikiş ipliklerine sahip olan koltukların ilginç bir de özelliği var; Sürücü koltuğunun yan bölümleri açık gri renkli deriyle kaplanırken yolcu bölümünde renk daha koyu.

Ortadan motorlu olan S660 modellerinde kullanılan turbo beslemeye sahip motor 0.66 litre hacimli ve 64 beygir güç üretebiliyor. Bu ünite 6 ileri vitesli manuel veya manuel kullanımda 7 ileri vites sunan sürekli değişken oranlı otomatik şanzımanla alınabiliyor.

5 yorum:

  1. Töbe töbe estağfurullah 64 beygir nedir ? Tofaş mı :)

    YanıtlaSil
  2. hasta oldum arabaya, tam öğrenci arabası.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. en dandik sıfır araba 40 bin lirayken bu kimbilir kaç bin lira olacak. nasıl bir öğrenci acaba kafandaki bunu alacak öğrenci?

      Sil
    2. zengin bir öğrenci.

      Sil
    3. Boyut ve yapı olarak da bahsediliyor olabilir. Malum bizdeki gibi değil çoğu yerde fiyatlar.

      Sil