19 Şubat 2015 Perşembe

Volkswagen Passat Alltrack


Son zamanlarda bütün segmentlerde sayıları artışta olan yükseltilmiş station wagon modellere bir yenisi eklendi. Geçtiğimiz yıl tanıtılan yeni nesil Volkswagen Passat'ın da artık hafif arazi şartlarıyla başa çıkabilecek bir versiyonu bulunuyor.

Standart modelden 27.5 mm daha yüksek olan otomobilin çamurluklarıyla birlikte bütün gövdesinin alt bölümü siyah renkli plastikle korunurken tamponlar ve yan eteklerde metalik korumalar da görülebiliyor. Yan aynalarda da kullanılan mat metal görünüm yeni jantlarla birleştirilmiş.


İç mekan tasarımında bir yenilik sunmayan otomobilin orta konsolunda yer alan dokunmatik ekranında arazi kullanımında işe yarayabilecek bilgilerin gösterilmesi olumlu.

Dört tekerlekten çekiş sistemini standart olarak sunacak olan otomobilin 1.4 litre hacimli benzinli motoru 150 beygir güç üretebilirken Golf GTI'da da görev yapan 2 litre hacimli motor 220 beygir gücünde. Yine 2 litre hacimli turbo Diesel üniteninse 150, 190 ve 240 beygir güç üretebilen üç versiyonu bulunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder