26 Şubat 2015 Perşembe

MINI Clubman Vision Gran Turismo


Gran Turismo çılgınlığı bitmek tükenmek bilmiyor. Artık her ay yeni bir konseptin katıldığı Gran Turismo 6 yarış araçları listesinin bu ay karşımıza çıkan otomobili sürpriz bir markadan geliyor.

Konseptinin ardından henüz seri üretim versiyonu tanıtılmadan Gran Turismo yarışçısı ortaya çıkan MINI Clubman oyuna layık bir görünüme sahip. Açısı ayarlanabilen splitter, genişletilmiş çamurluklar, ek hava çıkışlarına sahip kaput, geniş yan etekler, 22 inç çaplı jantlar, çift parçalı spoiler ve yine açısı ayarlanabilen difüzör güçlü görünüme katkıda bulunuyor.


Polikarbonat kapı camlarına sahip olan otomobilin benzin depo kapağı da arka cama yerleştirilmiş. Genişleyen arka tamponun kenarlarında hava çıkışları bulunurken merkeze çift egzoz çıkışı yerleştirilmiş. Ön panjura eklenen spotlar, dik duran tek silecek, küçük yan aynalar ve X desenli LED farlar diğer dikkat çeken noktalar.

Dijital otomobilin 395 beygir güç üretebilen bir motorla donatıldığını açıklayan MINI araca 6 ileri vitesli sıralı şanzıman ve dört tekerlekten çekiş sistemi de eklemiş. 0'dan 100 km/s sürate 3.5 saniyede çıkabilen konseptin maksimum süratiyse 290 km/s.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder