23 Şubat 2015 Pazartesi

BRABUS 850 6.0 Biturbo Coupé


BRABUS'un ünlü 850 serisine yeni bir araç eklendi. Mercedes S63 AMG Coupé temelleri üzerine geliştirilen araç süperspor otomobil performansını lüks otomobil konforuyla sunuyor.


Tamponlar ve yan eteklere eklenen karbon fiber parçalarla dikkat çeken otomobilin krom yüzeyleri siyaha boyanırken arka bölüme spoiler ve büyük bir difüzör eklenmiş. 21 ve 22 inç çaplı jantlarla donatılabilen aracın süspansiyon sistemi 15 mm alçaltılırken egzoz ve fren sistemleri yenilenmiş.

İç mekanda farklı döşeme ve kaplamalara yer veren BRABUS hazırladığı ilk araçta mat altın kaplamalara yer vermiş. Otomobilde kullanılan elektronik gösterge paneli de yenilenirken bu bölüme de modifikasyon firmasının logoları eklenmiş.


Kaputu altında çift turbo beslemeye sahip 5.9 litre hacimli bir v8 motor barındıran otomobil 850 beygir güç, 1.450 Nm tork üretebilse de tork değeri 1.150 Nm'de sınırlandırılmış. Dört tekerlekten çekiş sistemi sayesinde 0'dan 100 km/s sürate 3.5 saniyede ulaşabilen aracın 200 km/s'e ulaşabilmesi  9.4 saniye zaman alırken maksimum sürat 350 km/s'te sınırlandırılmış.

2 yorum:

  1. Her şeyi çok güzel yapıyor Brabus, fakat O amblem yerine koydukları kocaman "B"... bu öz güven, bu ego her şeyi bitiriyor. Ayrıca belitmek lazım, iç mekan çok hoş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O opsiyonel aslında. Standart yıldızla da alınabiliyor.

      Sil