8 Ocak 2015 Perşembe

Volvo S60 Cross Country


Subaru Legacy Outback ailesinin sedan versiyonu ardından ortalarda görünmeyen yükseltilmiş sedan modelleri geri dönüyor. İsveç merkezli üretici Volvo birçok station wagon modelin bulunduğu segmente S60 ile girmeye hazırlanıyor.

Standart modele göre 65 mm yükseltilmiş olan S60 Cross Country farklı bir ön panjur, alt koruması sunan ön tampon, 18 ve 19 inç çaplı jant seçenekleri, yeni yan etekler, siyah renkli yan aynalar, Cross Country logolu arka tampon, küçük bir difüzör ve tampon altına entegre edilmiş çift egzoz çıkışları gibi detaylar sunmakta.

İlk etapta T5 motor seçeneğiyle sunulacak olan dört tekerlekten çekişli aracın 2 ve 2.4 litre hacimli turbo Diesel motorları da ilerleyen tarihlerde aileye katılacak.

6 yorum:

  1. Outback'ten kesin bahsetmemiştir diye düşündüm haberi gördüğüm anda, artistlik yapacaktım sana Agamemnon. Neyse AMC Eagle var bir de.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Doğru vardı ama en yakın zamanda satılanı Legacy Outback sanırsam. Daha yenisi gelmedi aklıma.

      Sil
  2. yükseltilmiş sedan sınıfına premium almanlar katılır mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bana çok uzak bir ihtimalmiş gibi geliyor. Hatchback ve statşon wagon tamam ama sedan, alçak haliyle bile çok satılmıyor Avrupa pazarlarında. Volvo'nun satışlarını takip edeceklerinden eminim fakat zannetmiyorum.

      Sil
  3. bu araç zaten çakma sedan. bagaj hacmi yanlis hatirlamıyorsam golf kadar bir şey.

    YanıtlaSil