31 Aralık 2014 Çarşamba

Urban Truck Defender Ultimate RS


Land Rover'ın efsaneleşmiş modeli Defender'ı modifiye eden firmalar listesine bir yenisi eklendi. Urban Truck tarafından hazırlanan otomobilin dış görünümü daha sportif olsa da asıl değişiklik kaputun altında yatıyor.

Ön görünümünde tampona eklenmiş yeni sis farları, yeni bir ön panjur, kaputa açılmış ek hava çıkışları ve ön çamurlukların arkasına eklenen RS logoları dikkat çekerken 18 inç çaplı jantlar, yeni far lensleri, beyaz renkli stoplar, farklı görünüme sahip arka tampon ve çift egzoz çıkışı diğer yenilikler olarak sıralanabilir.


İç mekanda bol bol deri döşeme göze çarparken Momo imzalı direksiyon simidi, kırmızı çerçeveli göztergeler, Alcantara tavan kaplaması, orta konsola eklenen dokunmatik ekran, sabit kafalıklı sportif ön koltuklar ve vites kolunun yerini alan seçim düğmeleri bu bölümdeki değişiklikleri oluşturuyor.


Fren sistemi güçlendirilen otomobilin süspansiyon sistemi de 5 cm alçaltılırken sıl yenilik kaput altında yaşanmış. GM raflarından alınan 6.2 litre hacimli v8 motorun 430 ile 500 beygir arasında güç üretebilen versiyonları sunulurken ünitelerin tamamı 6 ileri vitesli otomatik şanzımanla donatılmış.

2 yorum:

  1. o direksiyon simidi dinozor bir 4x4'ten ziyade drifte yatkın bir coupe'ye gitmez mi? belki ben normlara çok bağlıyım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hele bir de airbag olmamasını sayarsak hiç olmamış Defender içerisine.

      Sil