25 Kasım 2014 Salı

Hyundai Grand i10


Hyundai'nin Türkiye'de ürettiği modeller arasında olan i10'un Hindistan'da üretimde olan biraz daha lüks donanımlı kardeşi Grand i10'un sedan gövdeye sahip versiyonu Xcent Meksika pazarında da satılmaya başladı.


3.99 metre boya sahip olan küçük sedan B sütununa kadar hatchback kardeşiyle eş görünüm sunarken ucu spoiler şekilli kısa yapılı bagaj kapağı bu bölümde farklı bir görünüm sunuyor. İç mekanı da 5 kapılı kardeşinden alınan otomobilin donanımı isteğe bağlı olarak biraz daha zengin olabiliyor.

Sadece 1.2 litre hacimli benzinli motorla sunulacak olan araç 87 beygir güç üretebilirken 5 ileri vitesli manuel şanzıman standart donanımda yer alıyor. Grand i10'da gelecekte otomatik şanzımanın da opsiyonel donanımda bulunması planlanıyor.

3 yorum:

  1. günümüzde b-segment sedanların görünümleri çok gelişti, güzel gelebiliyor. ama a-segment sedan çirkinliği son bulacak mı acaba? (her firmayı kastediyorum hyundai özelinde değil)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O kadar küçük gövdeye bir de çıkık bagaj bölümü eklemek zorlama oluyor biraz gerçekten de.

      Sil
  2. Aslında Rapid gibi liftback yapsalar rahatlayacaklar, hayır zamanın mazda 121' gibi bubble car sevimliliği olsa anlarım, o da yok.

    YanıtlaSil