4 Kasım 2014 Salı

Hartmann Vito


Modifikasyon sahnesinde sık görmediğimiz araçlardan olan Vito bu geleneği bozuyor. Alman firma Hartmann, yeni nesil Vito'nun en güçlü versiyonunu daha da güçlendirdi.

Ön tampon altına eklenen splitter karşılığınıkapılar altında ve arka tamponda da bulurken 20 inç çaplı jantlar 30 mm alçaltılan süspansiyon sistemiyle birlikte sunulmuş. Dış görünümü tamamlayan son farklılıksa çift çıkışlı egzoz sistemi olmuş.


İç mekanda piyano siyahı konsol kaplaması, özel paspaslar ve metal pedal seti sunulurken iç basamaklar da metal plakalarla kaplanmış.

Vito 119 CDI için sunulan modifikasyon kitinde aracın 2.1 litre hacimli turbo Diesel motoru 224 beygir güç, 505 Nm tork üretebilecek şekilde güçlendirilmiş.

3 yorum:

  1. al sana yer uçağı

    YanıtlaSil
  2. agamemnon yöneticileri sayfayı blog değilde agamemnon.com olarak değiştirseniz daha özgür olmaz mısınız ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çoğul olsam belki düşünürdüm ama tek kişiyle daha kolay yönetiliyor blog. Tasarım konusunda site biraz daha özgür olsa da önemli olan içerik zaten ve site bile yapsam sade bir görünüm seçerim.

      Ha bir de başka bir domain alıp aynı şekilde yazmaya devam da edebilirim blogspot temellerini kullanarak ama insanlar alıştıkları adrese gelsinler diye düşündüm o konuda da.

      Sil