2 Ekim 2014 Perşembe

Volkswagen Golf Alltrack


2014 Paris otomobil fuarının yeniliklerinden birisi de Volkswagen Golf Alltrack oldu. Yükseltilmiş bir Golf Variant temelli araç daha önce tanıtılan Seat León X-PERIENCE'ın da teknik ikizi.

Petek şekilli ön ızgaralar, kromajlı süslemelere sahip ön tampon, farklı sis farları, gövdenin alt kısmını çevreleyen siyah renkli plastik ve metal kaplamalarla aynı malzemeden üretilmiş yan aynalar ve 17 inç çaplı jantlar otomobilin farklı tasarım detayları.


İç mekanda, sürüş modu seçimine olanak tanıyan bir yazılımla donatılan orta konsol ekranı haricinde bir farklılık sunmayan aracın yüksekliği Golf Variant'a göre 20 mm yükseltilirken dört tekerlekten çekiş sistemi standart hale getirilmiş.

Kaputu altında tanıdık motorlar kullanılan aracın tek benzinli seçeneği 180 beygir güç, 280 Nm tork üretebilen 1.8 litre hacimli TSI üniteyken turbo Diesel seçenekler 110 beygir güç, 250 Nm tork üretebilen 1.6 litre hacimli motorla başlıyor. 2 litre hacimli ünitenin ilk seçeneği 150 beygir güç, 320 Nm tork üretebilirken 184 beygir güç, 380 Nm tork üretebilen ikinci seçenek en güçlü versiyona işaret ediyor.

3 yorum:

  1. doğuş otomotivin hiçbir hareketi mantıklı gelmiyor evet.ama golf variant'ı getirmemeleri ayrıca çok mantıksız.sanırım leon st ile octavia combi'nin yeterli olacağını düşünüyorlar ama yine de çeşitlilik açısından bu aracı ve normal variant versiyonunu getirmeleri daha iyi olmaz mıydı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Asıl ilginç olan Leon ST'yi sadece tek motor-şanzıman ve donanımla getiriyor olmaları bence. Durum böyleyken Golf Variant çok zor. Bu arada şu anda şansa Leon ST var elimde. Yakında yazarım.

      Sil
    2. c segment station wagon'lar son zamanlarda tutulmaya başladı türkiyede.hatta ben c segment sedan yerine station wagon tercih ederdim eğer ihtiyacım olsaydı.çok daha şık duruyorlar ve amacına hizmet eden esas araçlar bunlar.merakla bekliyorum testi

      Sil