13 Ekim 2014 Pazartesi

Porsche 911 Carrera GTS


Porsche 911 ailesi genişlemeye devam ediyor. Bu sefer turbo beslemeye sahip olmayan bir serisi tanıtılan otomobil potansiyel müşterilerini, seçim yapmak için uzun uzun düşündürecekmiş gibi duruyor.

GT3'te olduğu gibi dik yerleştirilen sütunlara sahip farklı tasarımlı bir ön tampona sahip olan modellerde 20 inç çaplı ve tek bijonlu jantlar standart olarak sunuluyor. Siyah zeminli farlar ve dört çıkışa sahip sportif egzoz sistemi de donanıma eklenmiş.


İç mekanda tasarım farklılığı bulunmayan aracın koltuk, tavan ve torpido kapağında Alcantara döşemeler kullanılırken Sport Chrono paketinin kronometresi de dinamik süspansiyon sistemiyle birlikte sunulmakta.

Kaput altında görev yapan 3.8 litre hacimli boxer motor 430 beygir güç üretebilirken modellerin maksimum süratleri 300 ile 306 km/s arasında değişiyor. Modellerden bahsetmişken dört tekerlekten çekişli araçların geniş gövdesini kullanan GTS versiyonları coupé veya cabriolet olarak sunulacak.

Arkadan itişli veya dört tekerlekten çekişli olarak sipariş edilebilen Carrera GTS modellerinde 7 ileri vitesli manuel veya çift kavramalı yarı otomatik şanzıman kullanılabiliyor. Fiyatlarsa Almanya'da 117.549 Euro, A.B.D.'deyse 114.200 Dolar seviyesinden başlıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder