2 Ekim 2014 Perşembe

Nissan Pulsar NISMO


Nissan'ın motor sporları departmanı yol araçlarında sunacağı çeşitliliği artıracağını duyurduğunda otomobilseverlerden olumlu geri dönüşler almıştı. Son zamanlarda bu amaç doğrultusunda modeller tanıtan departman Mayıs ayında görücüye çıkan Pulsar'ın da sportif model konseptini Paris'te sergiledi.


Agresif görünümlü ön tamponunda LED aydınlatmalar, geniş hava girişleri ve çift parçalı splitter bulunan otomobilin NISMO logolu ön panjuru siyaha boyanırken yan etekler de genişlemiş. Birçok parça üzerinde dikkat çeken kırmızı renk yan aynalar ve fren kaliperlerinde de görülebilirken 19 inç çaplı jantların içi siyaha boyanmış.

Arka bölümünde büyük bir spoilere ev sahipliği yapan konseptin arka tamponunda da hava çıkışlarıyla birlikte büyük bir difüzör ve merkezi yerleşime sahip, iç kısmı kırmızı renkli, büyük ve çiftli egzoz çıkışları dikkat çekiyor.


İç mekanda da süren sportif görünüm Alcantara döşemeler, kırmızı renkli devir göstergesi, üç kollu direksiyon simidi, metal pedal seti, Recaro imzalı koltuklar, karbon fiber görünümlü kaplamalar ve koyu renkli metal parçalarla pekiştirilmiş.

Motoru hakkında henüz bir bilgi verilmeyen aracın 250 beygir üzerinde güç üretebilen 1.8 litre hacimli bir üniteyle donatılacağı söyleniyor.

2 yorum:

  1. Bu araç Türkiyeye gelir mi acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pulsar gelecek ama NISMO'nun motor hacmi bu şekilde olursa zor görünüyor. Gerçi aynı şey Juke NISMO için de geçerli ama onu getirdiler. Satılacağını düşünürlerse neden olmasın.

      Sil