22 Eylül 2014 Pazartesi

Volkswagen Tristar


Dünyanın gözü Paris otomobil fuarına kilitlenmiş olsa da Hanover ticari araç fuarından da ilginç haberler geliyor. Syncro'nun 30. yaşını kutlayan Volkswagen organizasyona bir pick up konseptiyle katılıyor.

Transporter temelli aracın köşeli tasarımı güçlü bir görünüm sunuyor. LED aydınlatma grubu, ön tampona gizlenen vinç, 30 mm yükseltilmiş gövde, alt bölümü tamamen kaplayan siyah renkli plastik, 17 inç çaplı jantlar ve arka tampon içerisine gizlenmiş çift egzoz çıkışı da dışarıdaki diğer detayları oluşturuyor.


İç mekanında da bir Transporter havası esen konseptin ön paneli tanıdık kumanda elemanlarına ev sahipliği yapıyor. Sahip olduğu iki koltuk kaydırılıp döndürülebilirken 20 inç büyüklüğünde dokunmatik ekrana sahip masanın yeri değiştirilebiliyor. Arka bölümeyse ek depolama bölgeleriyle birlikte bir espresso makinası eklenmiş.


2 litre hacimli turbo Diesel motoru 204 beygir güç, 450 Nm tork üretebilen araçta 7 ileri vitesli DSG ve dört tekerlekten çekiş sistemi sunulmakta. Arka aksında diferansiyel kilidi kullanılan konsept 0'dan 100 km/s sürate 10 saniyede ulaşabilirken maksimum sürati 185 km/s.

2 yorum:

  1. 2. fotoğrafta sağ taraftaki b sütunu yok

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İkinci fotoğrafta arka camda hem ön konsol görüntüsü hem de kasanın yansıması var. Bu nedenle sağ tarafta içerisi değil dışarısı görülüyor.

      Sil