10 Eylül 2014 Çarşamba

Toyota U2


Son zamanlarda ortalarda dolaşan sportif otomobil konseptleri dikkatleri çekmeye devam ederken Toyota gibi bazı üreticiler dikkatleri başka yöne çekmek istiyor. Japon üretici yakında New York'ta sergileyeceği ticari araç konseptini meraklılarla paylaştı.


Siyah renkli plastikten üretilmiş korumalara sahip tamponlar, şişkin çamurluklar, büyük yan aynalar, dik yerleştirilmiş diyotlara sahip LED farlar, yan basamaklar ve ince yapılı stoplara sahip olan otomobilde ileriye doğru açılan tavan ve rampaya dönüşen bagaj kapağı sayesinde yükleme yapmak çok kolay.

Minimalist bir iç mekan sunan U2 (Urban Utility) konseptinde yerinden sökülebilen koltuklar, orta konsol olarak kullanılan bir tablet, dijital gösterge paneli ve ileri geri ayarlanabilen ara konsol görülebiliyor.

3 yorum:

  1. sıradaki agamemnon yazısı

    http://www.autoblog.com/2014/09/10/2016-audi-tt-first-drive-review-video/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Keşke. Hala Golf GTI bekliyorum. Bunu 2 yıl beklerim heralde.

      Sil
    2. anaaaaa golf gti testi mi olcak? vallahi çok şanslısınız olursa.bir ara youtube'da golf r'ın test sürüşünü izlemiştim.sese bayılmıştım.sesi cidden çok güzeldi.keşke adam gibi vergilendirme yapılsaydı da alabilseydik.ama işte markaya verilen gereksiz önem...millet gidiyo 320i ed alıyor golf r yerine...gti da aynı kaderi paylaşıyor.

      Sil