5 Eylül 2014 Cuma

Panoz 25th Anniversary Edition Esperante Spyder


Bu yıl 25. yaşını kutlayan Panoz bu olayın şerefine özel bir Esperante versiyonu tanıttı. Bir de pistlere yönelik örneği olacak otomobillerden yirmibeşer adet üretilecek.

Ön cam çerçevesinde karbon fiber kullanılan aracın burulma direnci artırılırken 19 inç çaplı jantlar ve Michelin Pilot Super Sport lastikler standart donanımda

Sade görünümlü bir iç mekana sahip olan otomobilin yaşam alanı deri ve Alcantara döşemelerle dikkat çekerken karbon fiber ve alüminyum kaplamalar gözden kaçmıyor. Gösterge tablosu büyük bir TFT ekrandan oluşan Esperante'nin orta konsolunun alt bölümü de dokunmatik bir ekran.


8 silindirli motoru atmosferik emişli durumda 430 beygir güç üretebilirken komresör beslemeyle bu değer 560 beygiri buluyor. Daha da yüksek performans isteyenler için özel üretim üniteyle güç seviyesi 800 beygirin üzerine çıkıyor.

1.418 kg ağırlığa sahip olan otomobil için 179.120 Dolar isteyen Panoz 204.750 Dolar karşılığında Spyder GT modelini de sunuyor. Daha geniş bir gövde, karbon fiber difüzör, splitter ve gövde parçaları ve Brembo imzalı fren sistemiyle gelen GT de standart model gibi 6 ileri vitesli manuel şanzımanla alınabiliyor olsa da ek ücret karşılığında 6 ileri vitesli otomatik şanzıman da alınabiliyor.

3 yorum:

  1. Çok kötü. Özellikle de içi.
    Bizim burada sanayide toplanmış otomobilleri benziyor.

    YanıtlaSil
  2. arkasi direkt 360 modena olmus.

    YanıtlaSil