9 Eylül 2014 Salı

MG6


Çin kontrolüne geçen İngiliz markalardan olan MG'nin 6 isimli modeli makyajlandı. Teknik yenilik sunmayan otomobilde birkaç modern donanım sunulmaya başlamış.

Farlar, ön panjur ve ön tamponu yenilenen otomobilde farklı jant seçenekleri sunulurken tavanda görülen anten kısaltılmış. Stoplar da daha köşeli bir tasarıma kavuşurken bagaj kapağı üzerine ince yapılı bir spoiler eklenmiş. Daha iddialı bir görünüme kavuşan arka tamponda reflektörler yukarıya alınırken park sensörleri aşağıya indirilmiş.


İç mekanda daha kaliteli malzemeler kullanmaya başlayan MG6 yeni bir bilgi-eğlence sistemine kavuşurken el freni de elektronik park freniyle değiştirilmiş.

Kaput altında görev yapan 1.8 litre hacimli benzinli motor 134 beygir güç üretebilirken turbo beslemeyle güç seviyesi 160 beygire ulaşıyor. 1.9 litre hacimli turbo Diesel üniteyse 150 beygir gücünde.

5 yorum:

  1. Önden Fluence a Benzıyor Sanki Abi

    YanıtlaSil
  2. abi 2013 suziki switt hakkında ve suziki markası hakkında ne düşünüyorsun ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Swift özellikle ikinci elde düşünülecek bir otomobil. Kullanılmış versiyonları çok ucuza gitse de aslında kaliteli bir araç. Markanın Avrupa'da tutulan modellerini üretimden kaldırma kararından sonra Suzuki hakkında biraz kötümser düşünmeye başladığımı söyleyebilirim. Japonya ve Amerika'ya çalışacaklar artık.

      Sil