2 Eylül 2014 Salı

Maruti Suzuki Ciaz


Geçtiğimiz yıl C segmentinde üretmeyi planladığı otomobilinin konseptini AuthenticS ismiyle tanıtan Suzuki şimdi de bu aracın seri üretim hali üzerindeki perdeyi kaldırdı. Hindistan için yine bu ülkede üretilecek olan otomobil konseptin etkileyiciliğini kaybetmiş gibi görünüyor.

Gövde hatları köşeli olan otomobilde 16 inç çaplı jantlar, agresif görünümlü bir yüz, yüksek bir bagaj çizgisi, sportif görünümlü arka tampon ve büyük stoplar dikkat çekiyor. 4.490 mm boya, 1.730 mm genişliğe ve 1.485 mm yüksekliğe sahip olan aracın aks mesafesi 2.650 mm olarak açıklanırken bagaj hacmi 510 litre.


İç mekanı şık bir görünüme sahip olan aracın orta konsolunda büyük bir dokunmatik ekran görülebilirken ahşap görünümlü kaplama ve açık renkli döşemeler lüks bir hava katmış.

Ağırlığı 1 tonun biraz üzerinde kalan otomobilde iki motor seçeneği bulunuyor. 1.4 litre hacimli benzinli ünite 91 beygir güç, 130 Nm tork üretebilirken Fiat raflarından alınan 1.25 litre hacimli turbo Diesel motor 90 beygir güç, 200 Nm tork üretebiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder