17 Eylül 2014 Çarşamba

Ford C-Max


Ford'un MPV ailesinde bir yenilik daha var. Geçtiğimiz günlerde yeni S-Max'in üzerindeki sır perdesini kaldıran üretici şimdi de küçük kardeş C-Max'in makyajlı versiyonlarını görücüye çıkardı.

LED gündüz aydınlatmasına sahip, küçülen farlar ve büyüyen ön panjurla daha sportif bir görünüm sunan makyajlı araçlarda yeni bir ön tampon, orta bölümüne tepe eklenmiş kaput, dörtgen sis farları, yeni jant tasarımları, sinyalleri uç kısımda bulunan yan aynalar ve yenilenmiş yan eteklere sahip olan aracın arka bölümünde farklılık bulmak zor.


İç mekanın genel tasarımı aynı kalsa da üç kollu direksiyon simidi, farklı kumanda paneline sahip ses ve havalandırma sistemleri farklılık yaratmış. Donanımı da zenginleştirilen araçlarda daha kaliteli malzemeler kullanıldığı da belirtiliyor.

Kaputu altında 1 litre hacimli EcoBoost motorun 100 ve 125 beygir güç üretebilen versiyonlarını sunacak olan C-Max'in 1.5 litre hacimli EcoBoost ünitesi 150 ve 180 beygir güç üretebilen seçeneklere sahip. Turbo Diesel motorlardan büyük olanı 2 litre hacim sunmaya devam ederken küçük olanın hacmi 1.5 litreye inmiş. Bu motorun gücüyse 120 beygir.

2 yorum: