16 Eylül 2014 Salı

Bentley Mulsanne Speed


İngiliz lüks otomobil üreticisi Bentley modellerini güçlendirmeye devam ediyor. Büyük sedan Mulsanne için sportif bir versiyon hazırlayan firma bu araçta farklı görünüm paketlerine de yer vermiş.

Ön panjur ve tamponda kullanılan ızgaralarla birlikte stopları da karartılan araçta 21 inç çaplı, daha ince kollu jantlar görev yapıyor. Bu jantlar farklı renklerde veya parlatılmış olarak ısmarlanabiliyor.


Dört farklı gövde rengi sunan Mulsanne Speed'in iç mekanında da farklı renk ve malzemelerden üretilmiş kaplamalar, farklı bir metal pedal seti ve deri döşemeler görülebiliyor.

Kaputun altında görev yapan çift turbo beslemeye sahip 6.75 litre hacimli v8 motor 537 beygir güç, 1.100 Nm tork üretebilecek şekilde modifiye edilmiş. 0'dan 100 km/s sürate 4.9 saniyede ulaşabilen otomobilin maksimum sürati 305 km/s olarak açıklandı.


8 ileri vitesli otomatik şanzımana spor modu ekleyen Bentley süspansiyon sistemini daha sert bir hale getirmeye izin verirken direksiyon sistemini de daha direkt hale getirmiş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder