5 Ağustos 2014 Salı

Mercedes-Benz S600 Guard


Lüks Alman sedan modellerinin olmazsa olmaz zırhlı versiyonları bazı insanlar için standart araçlardan çok daha çekici. Bunun farkında olan Mercedes yeni nesil S Serisi'nin zırhlı modellerini geliştirmek için elini çabuk tutmuş.


VR9 balistik sertifikasına sahip olan yeni aracın dış görünümü standart S Serisi modellerinden farklı değil. Daha küçük çaplı jantlar ve daha dayanıklı lastikleriyle dikkat çeken otomobilde çakarlar, kurşun geçirmez çift cam, hidrolik cam kapama mekanizması, acil durum taze hava sağlama sistemi, ısıtmalı camlar ve özel olarak hazırlanmış soğutucu sunulmakta.


Orta konsolunun alt bölümünde özel bir kumanda paneli yer alan aracın kaputunun altında çift turbo beslemeye sahip 6 litre hacimli v12 motor bulunuyor. 530 beygir güç, 830 Nm tork üretebilen aracın motoru olmasa da fren sistemi güçlendirilmiş.

3 yorum:

  1. araçtakilerin neredeyse savaş şartlarında hayatta kalabilmesi için çalışılmış. o zaman araca binenlerde vardır bi pislik.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir de bir ton paralarının olması lazım tabi dolayısıyla katılıyorum. Bizim siyasilerde de kullanan olması doğruluyor zaten düşünceyi.

      Sil
    2. zeki cevap güldürdü müdürüm.

      Sil