29 Ağustos 2014 Cuma

Mercedes-Benz Marco Polo Activity


Mercedes'in V Serisi temelleri üzerine geliştirdiği yarı karavan versiyonu Marco Polo'yu çok lüks ve biraz pahalı bulan potansiyel müşterilerin üzülmesine gerek yok. Alman üretici aynı aracın daha uygun fiyatlı bir versiyonunu geliştirdi.


Tasarım olarak kardeşlerinden farksız olan aracın iç mekanında ahşap kaplama ve metl süslemeler kullanılmazken Marco Polo'da bulunan mutfak bölümü de bu modelde iptal edilmiş. Bu sayede kazanılan ek bölüm iki yerine üç kişilik bir yatağa dönüşebilirken yukarıya doğru açılan tavan altında da iki kişilik yatak bulunuyor.


Kaput altında görev yapan 2.1 litre hacimli turbo Diesel ünitenin 88 ile 190 beygir arasında güç üretebilen modelleri sunulurken bu güç ön, arka veya her iki aksa da aktarılıyor. Activity versiyonunda bulunmayan donanımlar fiyatı da aşağıya çekmiş. Marco Polo'nun fiyatı Almanya'da 54.835 Euro seviyesinden başlarken Activity versiyonlarında bu fiyat 38.960 Euro'ya iniyor.

7 yorum:

  1. 88 ve 190 hp arasında çok fark yok mu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Var. Onun için arada üç tane daha motor var.

      Sil
  2. 88 ayıp olmuş dizel corolla'yı 90 diye eleştiriyoruz adamlar kamyon gibi araca 88 bg motor koymuş:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. corolla ile mercedesin torku aynı değildir ama.Hem bu araç performans veya hız aracı değil bunu aklımızdan çıkarmayalım.

      Sil
    2. Vergiler karbon salınımına göre olunca bu tip şeyler görülüyor. Bu modeller zaten ucuza alınıp modifiye edilsin diye var çoğunlukla.

      Sil
  3. 100cc için fiyatı uçacak tr için.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ticari araç olarak sınıflandırılırsa fark olmaz.

      Sil