6 Ağustos 2014 Çarşamba

Fiat Punto Evo


Yan markaları için yenilik üzerine yenilik tanıtan Fiat ana marka için son yıllarda sessizliğini bozmadı. Bu alışkanlığın değişmediğini gösteren bir model de değişik isimlerle neredeyse 10 yıldır üretimde olan Punto Evo'nun bir kere daha makyajlanması oldu.


Hindistan'da hala Punto Evo olarak satılmakta olan otomobili makyajlayan Fiat Avrupa pazarı içinse henüz bir yenilik haberi vermedi. Makyaj işlemi ön bölümde yoğunlaşan Punto Evo'nun farları geriye doğru uzatılırken kaput, ön panjur ve tampon da yenilenmiş. Arka tamponun alt kısmı da makyajlanırken aracın geriye kalanı eski görünümünü korumuş.

İç mekanında yenilik bulunmayan otomobilin kaputu altında da 1.2 ve 1.4 litre hacimli benzinli ve 1.25 litre hacimli turbo Diesel motorlar görev yapmaya devam ediyor.

2 yorum:

  1. fiat markasının panda ile temel modellerinden olan punto'da yeni nesle geçilmemesi abes. chrysler'de yanılmıyorsam minivan dışında hepsini yeniledi abd kolunu zarardan kurtaracam diye avrupa'da zarar edecek.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Avrupa'nın büyük segmenti C'de bulunan Bravo'nun da neredeyse 10 yaşına bastığını düşünürsek garip bir yol izlediğini söyleyebiliriz Fiat'ın. Chrysler, SRT, Ram ve özellikle de Jeep sürekli yeni model tanıtırken Avrupa'nın bu kadar boşlanması kötü. Lancia zaten küçülme kararı aldı. Alfa'da da senelerdir ortalıkta olan 4C dışında bir yenilik yok hala.

      Sil