3 Temmuz 2014 Perşembe

Hyundai i10 Sport


Üretimi Türkiye'de de yapılan Hyundai modellerinden olan küçük hatchback i10'un özel bir versiyonu tanıtıldı. Sportif bir görünüm sunan otomobil şimdilik sadece Almanya pazarında satılacak.

Gövdesi üzerinde turuncu ve gri renkli grafikler dikkat çeken otomobilin arka kapılarında i10 logoları bulunurken 17 inç çaplı jantlar siyaha boyanmış. Daha geniş yan eteklere sahip olan aracın arka tamponu altına difüzör görünümlü siyah renkli bir ekleme yapılırken ön tamponda da LED gündüz farları bulunuyor.


İç mekanda yarı deri koltuklar ve dokunmatik ekranlı navigasyon sistemi dikkat çekerken geriye kalan donanımlar Türkiye'de de sunulmakta.

Süspansiyon sistemi 20 mm alçaltılan otomobilin 1.2 litre hacimli motoru 87 beygir güç, 120 Nm tork üretmeye devam ederken fiyatı 13.990 Euro seviyesinden başlıyor.

4 yorum:

  1. onur bey onay sayılarını daha kolay yapmışsınız iyi olmuş bazen hiç anlaşılmıyodu. birde bu araç neden euroyla satılıyor spor arabaya paramız yetmiyor hiç değilse böyle spor görünen ve bizim karşılayabiliceğimiz fiyatlarda arabaların türk lirası satsalar ya

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlk paragrafta yazıyor neden Euro ile satıldığı.

      Sil
  2. şu millete okumayı öğremetik gitti :)

    YanıtlaSil