16 Haziran 2014 Pazartesi

Nissan Concept 2020 Vision Gran Turismo


Oyun konsollarının otomobil dünyasına katkıları devam ediyor. Mercedes, Mitsubishi ve Volkswagen'in ardından Gran Turismo 6'da çılgın tasarımlı bir konsepte sahip olacak markalar arasına Nissan da katıldı.


Gelecekte yollarda görebilme şansımız olan bir otomobil olduğu belirtilen bu prototipte bir sonraki nesil GT-R'da olması beklenen bazı detaylar görülebiliyor. GT-R konseptlerinde de yer alan ince uzun LED farlar, yeni nesil Nissan modellerinde görülebilen ön panjur tasarımı, dört yuvarlak stop ve ön camla tek parçaymış gibi görünen yan camlar bu detaylar arasında.

Karbon fiber gövdeye sahip olan araçta büyük boyutlu splitter, deflektörler, dev bir arka spoiler ve difüzör genişaerodinamik paketin içerisinde yer alıyor. İnce kollu büyük jantlara sahip olan aracın merkezi egzoz çıkışı dörtgen şekilliyken geniş çamurluklar arasında, kapılarda daralan tasarım yan eteklerin çok geniş olmasını sağlamış.

4 yorum:

  1. Patron çıldırdı :D Harika. Citroen Gt'den sonraki en iyi Grand Tourismo otomobili.

    YanıtlaSil
  2. Saçma bulmakla birlikte , markaların bu tür "consept"leri yayınlamasından dolayı rahatsız oluyorum ! Hani nerde vw cross blue consept 2 senedir bekliyorum burda :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gelecek yıl için planlanıyor CrossBlue seri üretimi.

      Sil
  3. otomotivde fütürizme katkıarından dolayı gt geliştiricilerine ödül verilmesi gerekiyor

    YanıtlaSil