17 Mayıs 2014 Cumartesi

Nissan 370Z NISMO


Nissan'ın sportif coupé modellerinden 370Z'in NISMO tarafından elden geçirilmiş versiyonu yenilendi. Daha dikkat çekici bir tasarıma kavuşan otomobilin motor bölümünde de ufak tefek güncellemeler mevcut.

Güncel 370Z NISMO'nun ön tampon tasarımı standart modelinkinden daha sade olsa da makyajlı araçta bu değişecek. LED gündüz farlarıyla donatılan parça üzerine hava girişleri ve kırmızı süs şeritleri eklenmiş. 19 inç çaplı jantların tasarımları da değişirken yan etekler yenilenmiş. Bu parçalar üzerinde de görülebilen kırmızı şeritler yan aynalar üzerinde de bulunuyor.


Arka kısımda daha küçük bir spoiler kullanan Nissan tamamen yenilediği arka tamponun kenarlarında yer alan hava çıkışlarını uzatmış. Alt kısmı da yeniden şekillendirilen tampon üzerinde de kırmızı şeritler kullanılmış.


İç mekanda deri ve Alcantara döşemeler, metal pedal seti, Recaro marka koltuklar ve kırmızı devir göstergesi çerçevesi kullanmaya devam eden Nissan 3.7 litre hacimli v6 motordan 350 beygir güç, 375 Nm tork alabilmiş. Avrupa pazarında 6 ileri vitesli manuel şanzımanla sunulacak olan 370Z NISMO okyanusun karşı tarafında7 ileri vitesli otomatik şanzımanla satılacak.

1 yorum:

  1. coupe modifiye ediyorsunuz arttırın artık şu güç değerlerini. elin avrupalısı davul gibi hb araçlara bile gücü cömertçe sunuyor.

    YanıtlaSil