22 Mayıs 2014 Perşembe

Audi A7 ve S7 Sportback


Audi'nin dört kapılı coupé segmentinde yer alan başarılı temsilcisi A7 ve daha da sportif versiyon S7 Sportback makyajlandı. Farklılıkları anlayabilmek için araçların uzun süre incelenmesi gerekirken motor seçenekleri de artık daha tutumlu.

Ana hatlarında değişiklik olmayan otomobilin tamponları hafifçe elden geçirilirken ön panjur da hafifçe rötuşlanmış. Tamamı LED farları standart donanımda sunan Audi dinamik sinyallere sahip Matrix LED farlarıysa opsiyon listesine eklemiş. Stopların da iç tasarımları yenilenirken egzoz çıkışları da makyajlanmış.


İç mekanında tasarım anlamında bir yenilik bulunmayan otomobilde yeni renk ve desenlerde ahşap kaplamalar sunulurken deri döşeme seçenekleri de yenilenmiş. Farklı tasarıma sahip jantlarla alınabilen A7 ailesinin fren ve direksiyon sistemleri de elden geçirilmiş.


Kaputu altında yeni nesil 3 litre hacimli turbo Diesel motorlar kullanılan otomobilin bu üniteleri 218, 272 ve 320 beygir güç üretebiliyor. En güçlü seçenekte 8 ileri vitesli otomatik şanzıman kullanılırken diğer motorlarla birlikte 7 ileri vitesli, çift kavramalı yarı otomatik şanzıman sunulmakta.

S7 Sportback'in kaputu altında bulunan çift turbo beslemeye sahip 4 litre hacimli v8 motorsa 450 beygir güç üretiyor. Bu ünite silindir sırası devre dışı bırakabilme özelliğine sahip.

5 yorum:

  1. yeni vites tasarımı audiye bu güzel sayfa tasarımıda size hayırlı olsun Onur bey ....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İkimiz de hafif makyajladık :)

      Teşekkürler.

      Sil
  2. neden audi neden...güncel hali çok güzeldi tamam ama o bile cls kadar güzel değildi (küçük emrah bakışlı arka görünüm) şimdi içine etmişler güzelim aracın...sanırım bu sınıfta cls'den daha güzel araç görmemiz mümkün olmayacak.

    YanıtlaSil
  3. sen klavye başında mı böyle uydurmaya başlıyon yoksa genel hayat felsefen mi bu ?

    YanıtlaSil
  4. bmw 6 ve maserati quattro rs neci gardaşşş

    YanıtlaSil