17 Nisan 2014 Perşembe

Subaru Outback


Subaru'da değişim devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda WRX ve WRX STI modellerinin yeni versiyonlarını tanıtan Japon üretici şimdi de Outback'in yeni nesil versiyonunu tanıttı.

Genel hatları çok dikkat çekici olmayan otomobilin ön ve arkası biraz daha toparlanmış. Diğer yeni ubaru modellerinde kullanılan farlarda LED gündüz aydınlatmaları bulunurken ön tamponda büyük plastik ve metal korumalarla yuvarlak sis farları dikkat çekiyor.

17 ve 18 inç çaplı jant seçeneklerine sahip olan Outback'in arka bölümünde daha büyük bir spoiler görülebilirken yan eteklerin altında görülebilen siyah plastik koruma arta tamponun alt kısmında da devam ediyor.


İç mekanı daha rafine bir görünüme kavuşan otomobil hala sade bir duruşa sahip. Çok fonksiyonlu direksiyon simidi, derine yerleştirilmiş çift gösterge, renkli ekrana sahip yol bilgisayarı, navigasyon ekranı, dijital ekranlı tam otomatik havalandırma sistemi, deri döşeme, metal ve ahşap kaplamalar donanıma eklenirken üst donanım paketinde elektrikli ön koltuklar, ön ve arka koltuk ısıtıcılarıyla Harman Kardon ses sistemi standart olarak sunuluyor.

Kaput altında bilindik motorlar görev yapıyor. 2.5 litre hacimli ünite 175 beygir güç, 235 Nm tork üretebilirken 3.6 litre hacimli motor 256 beygir güç, 335 Nm tork üretebilmekte. Dört tekerlekten çekiş sistemi ve sürekli değişken oranlı otomatik şanzıman (CVT) Outback'in standart donanımında yer alıyor.

3 yorum:

  1. çok iyi, subaru is back in the game

    YanıtlaSil
  2. subaru outback ile hyundai tucson 2.0 dizel 4 çeker versiyonu arasında 30 bin civarı bir fark var. sizin görüşünüz nedir bu konuda.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Subaru, Forester ile arada bulunan fiyat farkını fazla tutmuş bence. Aynı teknik detaylara sahip bir Forester, Tucson'dan ucuzken Outback birden 30.000 TL daha pahalı hale geliyor.

      Sil