18 Nisan 2014 Cuma

Rolls-Royce Pinnacle Travel Phantom


Rolls-Royce'un en büyük pazarlarından olan Çin özel modellere geldiğinde de üreticinin yüzünü güldürüyor. İşte bundan dolayı İngiliz firma 2014 Pekin otomobil fuarına Bespoke bölümü tarafından özel olarak hazırlanmış bir Phantom modeliyle geldi.


Series II LWB temelleri üzerine geliştirilen otomobilin dışarıdan dikkat çeken detayları çift renkli gövdesi ve bütün Rolls-Royce modellerinin yan kısmında bulunan, elle çizilen çizginin ön kısımda üç parçalı olarak kırılması.

İç mekanı da özel hazırlanmış olan aracın deri döşemeleri dış mekanla uyumlu renklerde seçilirken masif ahşap kaplamalar da el yapımı grafiklerle dikkat çekiyor. Beyaz zeminli göstergelere sahip olan aracın tabanı da paspasları gibi yün kaplı.


Arka blümü önden bir separatörle ayrılırken camın altına ahşap tepsiler, havalandırma ızgaraları, ve analog saat sikkat çekiyor. İki adet tekli koltuğa sahip olan arka bölümde kapı içlerinde özel işlemeler dikkat çekerken tavanda kullanılan özel fiber optik ışıklandırma yıldızların gece vakti gökyüzünde görülme şekillerini kopyalamış. Ayak desteklerine de sahip olan yatırılabilen arka koltuklarda özel logolar ve birer yastık da sunulmakta.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder