15 Nisan 2014 Salı

Chevrolet Cruze


Chevrolet'nin Avrupa pazarından çekilecek olması haberinin şoku henüz atılmamış olsa da marka A.B.D.'de satacağı makyajlı Cruze modelini tanıttı. Asya pazarlarında satılacak modelinden farklı görünüme sahip olan otomobil bildiğimiz Cruze'un hafifçe elden geçirilmiş bir hali.

Çift parçalı ön panjurun yanında daha sportif görünen bir ön tampon ve yeni LED aydınlatmalara sahip olan makyajlı aracın stopları da yenilenirken renk seçenekleri de zenginleştirilmiş.

İç mekan fotoğrafları henüz paylaşılmayan araçta yeni düğmeler ve şekilleri farklılaştırılmış bardaklıkların yanında Siri Eyes Free, Wi-Fi hotspot ve yeni bir navigasyon sistemi donanıma eklenmiş.

Motor seçenekleri de henüz kesinleşmeyen otomobilin 2 litre hacimli turbo Diesel motor seçeneğini Kuzey Amerika pazarında da satışa sunacağıysa kesinleşti.

3 yorum:

  1. 1.4 litre benzinli araclarin geri cagirildigi soyleniyor. Nedir bu isin asli astari? Ulkemizde satilmayacagi goz onune alindiginda siz olsaniz bugun bir Cruze alir miydiniz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir iki hafta içerisinde resmen geri çağırılacaklar. Ön sağ half shaft hatalıymış. İthalatçılar 10 yıl servis hizmeti vermek zorundalar en azından. Bu nedenle çok düşen fiyatları da düşünülerek alınabilir. Özellikle 2 litre hacimli turbo Diesel motorla donatılanlar çok düşük fiyatla satılıyordu bir aralar.

      Sil
  2. Benim de uygun fiyatları yüzünden chevrolet cruze aklımın bi köşesinde yer etmedi değil Avrupa ve Türkiyeden çekilme haberlerine rağmen.

    YanıtlaSil