23 Mart 2014 Pazar

PRIOR BMW 6 Serisi


Hatırlarsanız 2012 yılında PRIOR Design BMW'nin şık modeli 6 Serisi Coupé için geliştirdiği görünüm kitini tanıtmıştı. Oldukça sade olarak nitelenebilecek parçaların ardından daha iddialı tasarıma sahip bir kit daha müşterilerin beğenisine sunuldu.

Genişletilmiş çamurluklarla daha ilk bakışta dikkatleri üzerine çeken pakette daha dinamik görünüme sahip tamponlar, ön tamponun yanlarına eklenmiş deflektörler, kaput üzerinde açılmış ek hava çıkışları, daha geniş yan etekler, spoiler, hava çıkışlarına sahip arka tampon ve difüzör yer alıyor.





Süspansiyon modifikasyonuyla birlikte dörtlü çıkışa sahip egzoz sistemi ve 22 inç çaplı jantlar da donanıma eklenebilirken aynı kit Convertible ve GranCoupé versiyonlarında da alınabiliyor.


İç mekanda kullanılan baklava desenli deri döşemeler ve her noktada görülebilen Alcantara farklı bir görünüm yaratırken çift turbo beslemeye sahip 4.4 litre hacimli v8 motorun gücü 660 beygire, torkuysa 820 Nm'ye ulaşmış.

2 yorum:

  1. otoparkta çekilen önden görünüm fotoğrafı bana nfs underground'u anımsattı (evet underground oynamış efsane nesildenim)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu görselin size bir video/pc oyununu hatırlatmasının nedeni herhalde bunun fotoğraf değil de bilgisayarda yapılmış bir tasarım olması olabilir.

      Sil