19 Mart 2014 Çarşamba

Porsche Boxster GTS ve Cayman GTS


Alman üretici Porsche ürün gamını zenginleştirmeye devam ediyor. Hibrit süperspor model 918 Spyder'ın ardından şimdi de sıra en küçük modeller Boxster ve Cayman'ın en sportif versiyonlarına geldi.

Siyah renkli eklere sahip ön tamponu daha dinamik görünen otomobilin far ve stopları karartılırken 911 ailesinden alınan 20 inç çaplı jantlarda da siyah renk kullanılmış. Rötuşlanan arka tamponun alt kısmında difüzör dikkat çekerken merkezi konuma sahip çift egzoz çıkışı da gözden kaçmıyor.


İç mekanda Alcantara döşemeler, daha yüksek yan desteklere sahip koltuklar ve kırmızı renkli devir göstergesi zemini standart olarak sunulurken Sport Chrono paketi ve adaptif süspansiyon sistemi de ücretsiz olarak donanıma eklenmiş.

Araçların kaputları altında görev yapan 3.4 litre hacimli, 6 silindirli motor Boxster GTS'te 330 beygir güç, 370 Nm tork üretebilirken Cayman GTS'te 340 beygir güç, 380 Nm tork üretiyor. Opsiyonel donanımda sunulan çift kavramalı, yarı otomatik şanzımanla 0'dan 100 km/s sürate ulaşma süresi Boxster GTS'te 4.7 saniye olarak gerçekleşirken sabit tavanlı kardeş aynı işi 4.6 saniyede tamamlıyor.

6 ileri vitesli manuel şanzımanla araçların maksimum süratleri 281 ve 285 km/s olarak açıklanırken ortalama yakıt tüketim değerleri 8.2 ile 9 litre/100 km arasında değişiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder