7 Mart 2014 Cuma

Jeep Renegade


Kendi marka logosunu taşıyan modelleri yaşlanadursun alımını tamamladığı markalar için canla başla çalışan Fiat, Cherokee'nin ardından Jeep ailesine yeni bir model katıyor.

Renegade ismini taşıyacak olan küçük SUV Fiat 500L temelleri üzerine geliştirilmiş. Yuvarlak farlar ve tipik Jeep ön panjuruyla markasını temsil eden otomobilin gövdesinin alt kısmı siyah renkli plastikle kaplanmış. Köşeli hatlara sahip olan aracın stopları 500L'e göz kırpar gibi.


İç mekanda daha yuvarlak hatlar kullanan Jeep çok fonksiyonlu üç kollu direksiyon simidi, gövde rengi plastik kaplamalar ve orta konsolun üstüne sonradan eklenmiş gibi görünen havalandırma ızgaraları gibi farklı detaylara sahip.

Dünya çapında satışı planlanan Renegade'in kaputu altında birçok benzinli ve Diesel motor seçeneği bulunacağı açıklanırken modele göre 5 veya 6 ileri vitesli manuel, 6 ileri vitesli yarı otomatik ve 9 ileri vitesli tam otomatik şanzımanlar kullanılacak.

4 yorum:

  1. gelmis gecmis en cirkin jeep modeli olabilir.

    YanıtlaSil
  2. önden görünüşü ilk jenerasyon murat 131 i anımsatıyor, fiat nostalj yapmak istemiş olabilir

    YanıtlaSil
  3. çok güzel bence ve hatrı sayılır sayıda satış yapacak.

    YanıtlaSil
  4. tam bir fiyat performans arabası. dikkatleri üzerinize çekiyorsunuz. ne kadar fiat motoru da olsa sonuçta jeep biniyorsunuz. nissan opel değil ;) ayrıca şehir içi şehir dışı karışık kilometrede 24 kuruş yakıyor dizel 1.6 motoru. ve 10.000 den sonra da gittikçe düşecek olan bir rakam bu. :) saygılar

    YanıtlaSil