23 Ocak 2014 Perşembe

Lincoln Navigator


Ford Explorer'ın lüks kardeşi Lincoln Navigator makyajlandı. Yavaş yavaş yaşlanmaya başlayan aracın iç mekanında da yenilikler bulunurken asıl farklılık kaput altında.

Kaputu hafifçe makyajlanan Navigator'ın ön panjuru da ikiye bölünmüş. Ön tamponu daha dinamik bir görünüme kavuşan SUV farklı tasarıma sahip 22 inç çaplı jantlara da sahip. Arka kısmında daha sade değişiklikler sunan aracın stopları tek parça olarak tasarlanmış.


İç mekanda da ana hatların değişmediği görülürken analog gösterge paneli yerini dijital modele bırakmış. Ön konsolda deri döşemeyi opsiyonel olarak sunan Lincoln orta konsolda yer alan kumandaların şekillerini değiştirirken direksiyon simidi de hafifçe makyajlanmış.

Kaputu altında 5.4 litre hacimli v8 motor yerine geçen turbo beslemeli üniteyle dikkat çeken Navigator 3.5 litre hacimli bu v6'dan yaklaşık 370 beygir güç, 580 Nm tork alıyor.

4 yorum:

  1. İşte bunlar hep araba!

    YanıtlaSil
  2. İncir ağacının İngilizcesi.

    YanıtlaSil
  3. Dış dizayn anlamında yeni Escalade karşısında çok ezilir. Lincoln'den daha iyisini beklerdim açıkcası. Bence 2003-2006 arası olan model hariç dış tasarım anlamında şık olamadı bir türlü.

    YanıtlaSil
  4. Lincoln firması Navigator modelini makyajlamak yerine komple yenilese daha iyi olacaktı sanki...

    YanıtlaSil