13 Ocak 2014 Pazartesi

GMC Canyon


Bu yıl Detroit'te tanıtılacak yeni nesil araçlar arasında GMC'nin küçük pick up modeli Canyon'ın yenilenen versiyonları da bulunuyor. Büyük kardeşlerinde görülebilen yeni tasarım anlayışına sahip olan araçlarda yine farklı motor ve gövde seçenekleri sunuluyor.

Köşeli çizgileriyle kardeşi Sierra'yı andıran araçta LED gündüz farları, dev ön panjur, 6 bijonlu ve 17 inç çaplı jantlar, şişirilmiş çamurluklar, şeffaf stoplar ve uçlarında basamaklara sahip arka tampon bulunurken gövde seçenekleri kısa ve uzun kasa ile dört ve iki kapılı olarak farklılaşıyor.


İç mekanında da aileye olan benzerliği süren aracın göstergeleri derine yerleştirilirken dört kollu direksiyon simidi çok fonksiyonlu. Vites kolu da artık direksiyon kolonunda olmayan otomobilin orta konsolunda büyük bir dokunmatik ekran, dik yerleştirilmiş havalandırma ızgaraları ve havalandırma kumandaları yer alıyor.

Kaputunun altında ilk etapta iki adet benzinli motor seçeneği sunacağı açıklanan Canyon'da kullanılacak 2.5 litre hacimli ünite 200 beygir güç, 258 Nm tork üretebilirken 3.6 litre hacimli v6 motor 305 beygir güç, 365 Nm tork üretebiliyor. 2016 model yılında 2.8 litre hacimli bir turbo Diesel motor da seçeneklere eklenecek.

1 yorum: