15 Ocak 2014 Çarşamba

Cadillac ATS Coupé


İki yıl önce Detroit'te küçük sedan modeli ATS'i tanıtan Cadillac 2014 Detroit otomobil fuarında da bu aracın iki kapılı modeli üzerindeki sır perdesini kaldırdı. A.B.D. merkezli markanın otomobilseverlere bir sürprizi de yeni logosu oldu.

Görünümünde büyük bir sürpriz olmayan aracın yenilenen ön tamponu ve büyüyen ön panjurunun yanında zeytin dallarını kaybetmiş yeni logosu da görülebiliyor. Daha önce Elmiraj konseptinde görücüye çıkan yeni logonun haricinde iç mekanda da bir yenilik yok.

İki motor seçeneğiyle sunulacak olan iki kapılı araçta kullanılan 2 litre hacimli ünite turbo beslemeyle 272 beygir güç, 400 Nm tork üretebilirken 3.6 litre hacimli v6 motor 321 beygir güç, 373 Nm tork üretebiliyor. Dört silindirli motorla birlikte 6 ileri vitesli manuel şanzıman ve dört tekerlekten çekiş opsiyonları alınabilirken v6 ile birlikte 6 ileri vitesli otomatik şanzıman ve arkadan itiş sistemi sunulmakta.

1 yorum:

  1. tasarım çok temiz olmuş ama coupe için tampon altları ve eteklerin daha sportif olmasını isterdim. logodan dalları çıkarınca geely (emgrand) ve qoros'a benzemiş (gerçi bu çinlilerin temelde cadillac'tan esinleme yaptıklarını düşünüyorum.) yani dallamayı bırakmıcan hacı sen cadillacsın biz seni öyle bildik.

    YanıtlaSil