17 Aralık 2013 Salı

MINI John Cooper Works Concept


Geçtiğimiz haftalarda yeni nesil modelleri tanıtılan MINI'nin en sportif modeli John Cooper Works konsept versiyonuna kavuştu. Sportif detaylarla bezenen araç 2014 Detroit otomobil fuarında tanıtılacak.

Geniş hava girişlerine sahip ön tampon, kontrast renklerde şeritler, 18 inç çaplı jantlar, daha büyük bir spoiler, sportif görünümlü arka tampon, difüzör, kırmızı renkli fren kaliperleri, ortaya yerleştirilmiş ve çevresinde karbon fiber muhafaza bulunan çift egzoz çıkışı otomobilin tasarım farklılıklarından öne çıkanlar.

İç mekan fotoğrafları henüz paylaşılmayan otomobilin performans verileri de açıklanmasa da Cooper S'te görev yapan turbo beslemeye sahip 2 litre hacimli motorun daha güçlü bir versiyonunun bu aracın kaputu altında da yer bulması bekleniyor.

3 yorum:

  1. artık iyice çoluk çocuk arabası oldu halbuki bu yenilerin ilk versiyonu ne kadar özgün ve oturaklı tasarımdı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ilk versiyon bence de diğer ikisinden iyi ama bu dış tasarım bir öncekinden çok daha iyi. iç tasarım daha sıradan olmuş orası kötü.

      Sil
  2. Mini hakikaten "mini" bir araba. Halbu ki boyutlari artirilarak daha cekici bir arac haline getirilebilir. Ornegin; wv beettle veya wv scirocco gibi.

    YanıtlaSil