3 Kasım 2013 Pazar

Toyota DC Shoes Tacoma ve LifeTime Fitness RAV4


SEMA'da bu yıl da alıştığımız sahneler görülüyor. Organizasyonun favori firmalarından Toyota, farklı kişiler tarafından hazırlanan iki arazi aracını bu sayede sergilemiş oldu.

DC Shoes sponsorluğunda Camburg Engineering tarafından hazırlanan Tacoma'nın üzerinde ne ararsanız bulmak mümkün. Önde ek sis farlarıyla birlikte büyük bir kar küreği bulunan otomobilin kapılarının altlarına basamaklar yerleştirilmiş.


Arazi kullanımına uygun jant ve lastiklerle donatılan aracın tavanında LED ışıklandırmayla birlikte
bir de çadır bulunuyor. Kasasında kar motosikletiyle birlikte snowboard tutacakları yer alan Tacoma'da dev bir eşya gözü ve teleskopik bir rampa da bulunuyor.


Triatlon organizasyonlarından tanıdığımız Sarah Haskins, Andy Potts ve Hunter Kemper tarafından tasarlanan LifeTime Fitness RAV4 gövdesi üzerine eklenen grafikler, arazi şartlarına uygun jant ve lastikler, ek LED aydınlatmalar ve port bagajla dikkat çekiyor.


Bagajında bisiklet yüklemeye yarayan bir kol bulunan otomobilin bu bölümünde su geçirmez zemin kaplaması da kullanılmış. Aracı mobil bir eve çeviren donanımlardan bazıları da buzdolabı, blender, kablosuz hoparlörler, kurutucu ve duş bulunuyor.

1 yorum:

  1. tacoma, alaska'yı bile eğlenceli hale getirmek için. onlarda insan. ama en çok rav4'ün arka koltuk bölgesi çekici, aracı kimin nereye sürdüğüne bakmazdım herhalde.

    YanıtlaSil