6 Kasım 2013 Çarşamba

Ringbrothers Ford Mustang Blizzard


Bu yıl SEMA Show'da dikkat çeken modifikasyon firmalarından birisi de Ringbrothers. Klasik otomobillere yüksek performans kazandıran üretici etkileyici Mustang modeliyle dikkat çekiyor.

Görünümü büyük oranda klasik Shelby modeline benzeyen otomobilde küçük bir splitter ve büyük hava girişleri bulunurken kaputta da en hava girişi açılmış. Modern jantlarla donatılan otomobilin arkası klasik Mustang modellerinden bile sade görünüyor.


İç mekanda yüksek yan ve baldır destekleri sunan koltuklar, metal pedal seti, hafifletilmiş kapı içi aksesuarları, yuvarlak ve beyaz zeminli göstergelerle Alcantara kaplı direksiyon simidi dikkat çekerken vites konsolunda sadece vites kolu yer alıyor.

NASCAR serisinden devşirilen 7 litre hacimli v8 motoru 710 beygir güç üretebilen otomobil bu gücü 325 mm genişliğindeki arka lastiklere aktarıyor.

8 yorum:

  1. Bu tip haberlerinizi başka bir başlık altına taşıyabilir misiniz? Özellikle ülkemizde dahi satılmayan araçların modifikasyonlarıyla bir çok insanın ilgilendiğini düşünmüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Siktirol git lan o zaman salağa bak

      Sil
    2. Aaa ne dedi

      Sil
    3. Sakin arkadaşlar :)

      Blog akışı belli olduğundan bunu değiştirmem mümkün değil. Ayrıca bu araç özel üretim olduğundan parası olanın gidip alacağı türden bir otomobil. Bu tip araçlarla ilgilenen insanlar tanıyorum şahsen.

      Sil
  2. bir eleanor sever olarak özellikle böyle haberler ilgimi çekiyor açıkcası. Sonuçta arabaların fabrika çıkış verileri hakkında bi çok blog, vlog bulunuyor fakat böyle değişik modifikasyonları kolayca takip edebileceğimiz pek fazla platform yok. ayrıca blogun matruşka bebekler gibi olmasını istemem. kullanışlı ve bilgilendirici bi blog burdan yayında ve yapımda emeği geçenlere teşekkürler.

    YanıtlaSil
  3. SEMA haberleri leş

    YanıtlaSil
  4. Bence mükemmelsin agamemnon aynen devam eemeğine sağlık!

    YanıtlaSil
  5. otomobil bir tutkudur. en azından bu siteye giren bir çok insan için. standart otomobil haberlerini ve verilerini diğer sitelerden de bulabilirsin.

    YanıtlaSil