4 Kasım 2013 Pazartesi

Chevrolet Silverado Cheyenne


Bu yıl SEMA'da boy gösteren Chevrolet modelleri arasında şık bir Silverado da bulunuyor. Sportif bir duruşa sahip olan konseptin hem görünümü hem de motoru daha güçlü.

Ön tamponuna eklenen splitter yan etekler ve arka tampon altında da devam ederken kaputa ek hava çıkışları eklenmiş. Krom detayları siyaha boyanan pick up yeni ön panjuru ve Camaro Z/28'de kullanılan 19 inç çaplı ile de dikkat çekiyor.


Tamponlar, kasa içi ve kapağı karbon fiberden üretilen araç 90 kg hafifletilmiş. Süspansiyon sistemi alçaltılan pick up Borla egzoz sistemine ve karbon seramik fren disklerine sahip. Arka tamponun ortasına yerleştirilen çift egzoz çıkışı hoş görünürken kaa kapağına bir de spoiler eklenmiş.

İç mekanında alt kısmı düzleştirilmiş direksiyon simidi ve Recaro koltuklar bulunan aracın donanımına ön ve arka park sensörleri, geri görüş kamerası, yokuş kalkış ve iniş destekleri ile şeritte kalma asistanı eklenmiş.

Kaputu altında 6.2 litre hacimli v8 motor bulunan konsept 420 beygir güç, 625 Nm tork üretebiliyor. 6 ileri vitesli otomatik şanzıman bu gücü arka aksa yönlendiriyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder