5 Kasım 2013 Salı

Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport Vitesse Meo Costantini


Les Légendes de Bugatti özel serisine Dubai'de bir araç daha eklendi. 6 otomobile sahip olacak ailenin Jean Bugatti ve Jean-Pierre Wimille versiyonları ardından şimdi de sıra Meo Costantini'ye geldi.

Ettore Bugatti'nin yakın arkadaşı olmanın yanında firmanın yarış pilotlarından biri ve yarış takımının direktörlüğünü de yürütmüş olan Costantini'nin Bugatti Type 35 ile iki adet Targa Florio birinciliği bulunuyor.


Açık mavi ve cilalı metal renklerine sahip olan gövdesinde bir farklılık bulunmayan otomobilin yakıt deposu kapaklarında Costantini'nin imzası bulunurken kapı eşik kaplamalarına da imza ve bir portre işlenmiş. Bu bölümde görülen "Les Légendes de Bugatti"arması şaft tünelinin iki yanına da yerleştirilirken kapı içlerine yarış araçları figürleri işlenmiş.


İç mekanda sunulan karbon fiber kaplamaların tamamı lacivert renkte seçilirken koltuklar arasında bulunan bölüme Targa Florio haritası işlenmiş. Koltuk kafalıklarında da Meo Costantini imzası bulunuyor.

Kaputu altında yer alan ve 1.200 beygir güç, 1500 Nm tork üretebilen motorda değişiklik olmayan roadster vergiler hariç 2.09 milyon Euro fiyat etiketine sahip. Araçtan üç adet üretilecek.

5 yorum:

  1. bir otomobile 2.09 milyon euro vermek.. yeryüzünün en büyük günahı olsa gerek.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sen de 200 liralık iphone a 2500 TL veriyosun. adam yapmış istediği paraya satar

      Sil
    2. Fiyat vergisiz. Türkiye'yi düşünürsek sahip olmak için 5.5 milyon Euro gibi bir para gerekiyor.

      Sil
  2. hem iphone 4 sene sonra çöpe gidiyo. fakat bu araba koleksiyon olarak yıllar geçtikçe değer kazanıcak

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hiç aypon almadım ve yukarıdaki ilk yanıtta denildiği gibi o kadar parayı saçmam neden aypon aldığımı düşünüyorsa o ayrı mesele. tanrım o arabayı alan da aynı bahaneyi söylüyo ve başka cevabı da yok zaten. capitalism virüsü herkeste.

      Sil