29 Kasım 2013 Cuma

BRABUS 850 E63 6.0 Biturbo


Mercedes E Serisi'nin AMG logolu versiyonu E63 AMG'yi yeterince güçlü bulmayan müşterilerin imdadına yine BRABUS yetişti. Firma 850 6.0 Biturbo kitini hem iki hem de dört tekerlekten çekişli araçlar için sunuyor.

Otomobilin görünümünü sade tutan BRABUS öna tampon altına karbon fiber splitter eklerken arka tampon altında yer alan difüzör de aynı malzemeden üretilmiş. Yan etekler de üreticinin logosunu taşırken ön panjurda da büyük bir B görülebiliyor.


Otomobil için 19 ve 20 inç çaplı jant seçenekleri sunan BRABUS süspansiyon sistemi üzerinde çalışmalar yaparken daha yüksek performanslı fren ve egzoz sistemlerini de donanıma eklemiş.

İç mekana geçildiğinde farklı desen ve renklere sahip deri ve Alcantara döşemelerle konsol kaplamaları dikkat çekerken yeni paspaslar, ışıklandırmalı kapı eşik kaplamaları ve metal pedal seti de sunulan donanımlar arasında.

Çift turbo beslemeye sahip motorunun hacmi 5.9 litreye ulaştırılan araç 850 beygir güç, 1.450 Nm tork üretebiliyor. Yürüyen aksamı korumak için 1.150 Nm'de sınırlandırılan tork değeri, ağırlığı 2 tonun üzerinde olan otomobili 0'dan 100 km/s sürate 3.1 saniyede ulaştırabiliyor. Kullanılan lastiklere göre maksimum sürat 300 veya 350 km/s'te sınırlandırılıyor.

9 yorum:

  1. icindeki hayvani disari cikarmis brabus. ben begendim acikcasi

    YanıtlaSil
  2. KARDESİM MERCEDES, E180'E 1.6 LİTRE KOYMAYI BİLİYOSUN LÜTFEN BRABUSA DA 1.6 LT MOTOR KOY

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. BRABUS modellerinde Mercedes'in kontrolü bulunmuyor. Dolayısıyla soru "KARDEŞİM BRABUS, E63 AMG'Yİ MODİFİYE EDİYORSUN, E180'İ DE ET" şeklinde olmalı.

      Sil
    2. agamemnon kızmıyorsun dimi sevdiğimizden hep

      Sil
    3. Kızmıyorum, durum öyle gerçekten.

      Sil
  3. Şu araçlara zerre kadar anlam veremiyorum. 850 bg'lik station wagon bir aracı kim ne yapsın anlaşılır gibi değil. Tamamen gösteriş merakından başka bir şey değil. Öte yandan aracın gerek içi gerekse dışında yapılan modifikasyonların güzel durduğu bir gerçek.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. dünyanın en hızlı BABAlarına...

      Sil
    2. Katılıyorum neden yapıldığı konusu bencede gösteriş. İnanılmaz bir modifikasyon tabi araba imrenerek baktığımız çoğu performans arabalarından daha hızlı ve tam bir aile arabası.

      Agamemnon lütfen fiyatlarınıda yazarmısın koyduğun arabaların? Çok pahalı çoğu biliyorum ama merak işte :)

      Sil
    3. Henüz açıklamadılar fiyatını.

      Sil