27 Kasım 2013 Çarşamba

BMW X6 M Design Edition


BMW X6'nın en güçlü modeli yeni bir versiyona daha kavuştu. Kaputu altında bir yenilik sunmayan araç ufak tefek görsel değişiklikler sunsa da 100 adetlik üretim, satışının çok zor olmayacağını gösteriyor.

Beyaz, siyah veya kırmızı renklerde alınabilen araç üzerinde M'in üç renkli bayrağından alınan şeritler görülebilirken diğer detayları 21 inç çaplı jantlar, karbon fiber splitter, siyah renkli ön panjur, karbon fiber spoiler ve siyah renkli difüzör olarak sıralayabiliriz.


İç mekanında daha zengin bir standart donanım listesi sunan X6 M Design Edition'da kırmızı renkli süslemeler ve dikiş ipliklerine sahip siyah renkli deri döşemeler, piyano siyahı kaplamalar ve sınırlı üretim plakası göze çarpıyor.

Kaputu altında yenilik bulunmayan aracın çift turbo beslemeye sahip 4.4 litre hacimli v8 motoru 555 beygir güç, 680 Nm tork üretebiliyor. 6 ileri vitesli otomatik şanzıman ve dört tekerlekten çekiş sistemiyle 0'dan 100 km/s sürate 4.7 saniyede ulaşabilen X6 M'in maksimum sürati 250 km/s'te sınırlandırılmış.

5 yorum:

  1. bu aracı beğenenler bi baksın buraya size bazı sorular hazırladım

    YanıtlaSil
  2. bu korkunç metal kütlenin hareket ettiği yetmezmiş gibi 4.7sn/100km değerine sahip. cisus. ben ölene kadar muhafazakar bir coupeciyim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 4.7sn/100 km inanılmaz bir değer, ayrıca bu arabanın nesi "korkunç bir metal kütle" anlamadım bence "M'in renklerini taşıyan şeritler" dışında herkesin sahip olmak isteyeceği bir araba.

      Coupe bir spor arabaylada bir X6'yı kıyaslamakta garip olmuş açıkçası.

      Sil
  3. X6 da eskidi artık. Gallardo da olduğu gibi geç kaldılar değiştirmek için. artık yenilikçi bi tasarım gibi hissettirmiyor. X5 de öyle. Range rover gibi radikal adımlar atmalılar.

    YanıtlaSil
  4. detaylı yeşilköy haritası ile sınırlı navigasyon, üstten 4 düğmesi olmayan beyaz gömlek ve ince altın künye standart donanımları arasında

    YanıtlaSil