30 Ekim 2013 Çarşamba

Volvo V40 Sport 200


Volvo ve Heico Sportiv şimdi de İsviçre'ye özel bir otomobil üretmek için biraraya geldi. 200 örneği üretilecek olan bu V40'ın fiyatı da 49.900 Frank olarak açıklandı.

Kırmızı ve beyaz gövde renklerinde alınabilen otomobillerde dörtlü egzoz çıkışı, siyah yan aynalar, 19 inç çaplı jantlar ve yanlarda siyah renkli grafikler bulunuyor.


İç mekanında siyah renkli deri döşemeler ile Alcantara kaplı el freni kolu ve vites topuzu dikkat çekerken Işıklandırmalı kapı eşikleri ve metal pedal seti de donanıma eklenmiş.

Kaputu altında da küçük bir güç artışı sunan otomobilin turbo beslemeye sahip 1.6 litre hacimli motoru 200 beygir güç üretebiliyor.

7 yorum:

  1. isviçreliler volvo gömmeye gelmiş uyanık olun. gidin standart versiyon alın manyaklar para saçmak istiyorsanız iban numarası gönderim bari.

    YanıtlaSil
  2. Ne kadar gereksiz bir yorum bu...Keske bizim de boyle bir markamiz olsa da Turkiye ye ozel sayili uretim yapsa...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Volvo İsviçre'nin değil İsveç'in markası. Kendilerine özel yapmamışlar. Buna benzer bir uygulamayı da Hyundai, Türkiye'de üretilen i20 Troy modelinde özel bir kırmızı (Türk Bayrağı Al'ı) kullanarak yapmıştı.

      Sil
    2. İsveç markası da olsa sahibi çin,demek istediğim şey türkiye de üretim yapmasıda değildi,bir çok marka türkiyede üretim(montaj her neyse) yapıyor...Tamamen Türk mühendislerinin geliştirdiği,saygı duyulacak bir motor ve tasarım olursa o zaman lezzet çok farklı olur

      Sil
  3. Yan şeritler de gallardo Superleggera gibi olmuş çok iyi yaa

    YanıtlaSil
  4. Ben yine de yeni çıkıcak Honda Type-r tercih ederim. Nürburgring de zaman rekoru kıracak haberleri düşmeye başladı.

    YanıtlaSil