15 Ekim 2013 Salı

BMW M5 ve M6 M Performance


BMW'nin sportif akesuarları şimdi de en dinamik modellerde. Performans artırıcı parçalar sunulmasa da araçların görünümlerinde dikkat çekici farklılıklar var.


M Performance'ın imzası niteliğindeki üç şerit gövde üzerindeki yerini alırken daha önce de opsiyonel donanımda sunulan 20 inç çaplı jantlar araçlarda yerlerini almış. Yan cam çevrelerinde görülen çerçeveler ve ön panjur siyaha boyanırken yan etekler, bagaj üstü spoiler, difüzör ve yan ayna kapları karbon fiberden üretilmiş.

Beyaz renkli stopları da opsiyon listesine ekleyen Alman üretici karbon seramik fren disklerinin yanında Akrapoviç markasını taşıyan egzoz sistemini de müşterilere sunmuş.


İç mekanda da karbon fiber kaplama paketi sunan BMW özel tasarımlı paspaslar ve metal pedal setini de donanıma katmış. Diğer M Performance seçeneklerinde de alınabilen direksiyon simitleriyse iki çeşit; Her ikisi de Alcantara kaplı olan aksesuarların ilkinde sadece düz konumu işaretleyen çizgi bulunurken ikincisine yerleştirilen dijital gösterge vites değiştirme bilgisi ve G metreye sahip.

1 yorum:

  1. m5 in arka farları ilginç olmuş ve direksiyon çok güzel harbi.

    YanıtlaSil