16 Eylül 2013 Pazartesi

STARTECH Range Rover Evoque


Modifikasyon firmaları sadece performans artırıcı değişiklikler yapmıyor. Buna en güzel örnek bir süredir sesi çıkmayan STARTECH'ten geldi.

Range Rover Evoque için 20, 21 ve 22 inç çaplı jantlar, difüzör ve daha büyük bir spoiler sunan üretici yenilediği fren sisteminde 365 mm çaplı disklere ve dört pistonlu kaliperlere görev vermiş.


240 beygir güç üretebilen benzinli motor için LPG dönüşüm kiti sunan STARTECH bu sayede karbon emisyonlarını %15 aşağıya çekerken yakıt giderleri de yaklaşık yarıya çekilmiş. Araca yerleştirilen LPG tankı 74 litre kapasiteli.

Diesel motora sahip Evoque sahipleri için de iyi haberleri olan modifikasyon firması 2.2 litre hacimli ünitenin gücünü 215 beygire, torkunuysa 460 Nm'ye ulaştırmış. Bu sayede aracın 0'dan 100 km/s sürate ulaşma süresi 8.3 saniyeye inmiş.

7 yorum:

  1. ARKADAŞLAR YORUM YAPIN LÜTFEN

    YanıtlaSil
  2. Buralar uzun bir süre boş kaldı. Onur bey konuyla ilgil ibir açıklama da yapmamıştı. Hala geçen ayın haberleri vardı. O sıra giden gitti işte..

    YanıtlaSil
  3. Sakin arkadaşlar, yorumlar diğer haberlerde devam ediyor. Trafik de gayet iyi. Şu sıralar Frankfurt Otomobil fuarında olduğumdan çok güncellenemedi blog ama geliyorum iki güne.

    YanıtlaSil
  4. onur bey dönünce bide şu yorum yazmak için girmemiz gereken resimlerde de düzeltme yapmanızı rica ederim bazılarının büyük mü küçük harf mi olduğu hiç belli olmuyo zorlanıllıyo aslında bence kaldırsanız da olur çünkü bu sitenin belli bi takipçisi var az sayıda ama kalite yani biz bizeyiz kaldırsanız da olur o resim girmeyi

    YanıtlaSil
  5. o sistemin olmasinin nedeni abuk sabuk reklam yapan tipler. ben de isterim o captchayi girmeden yorum yapayim ama o reklamlari gormemi engelledigi icin sorunum yok pek, iyi kotu geciniyoruz. en olmadi 2 kere girerim dunyanin sonu degil yani

    YanıtlaSil
  6. her zaman dikkatli ve arastirarak yorum yapmaya calisirim arastirmaya usenmem ama tam yorum yapacakken captcha yuzunen vazgectigim cok oldu. en azindan captcha nin istedigi harf sayisi azaltilabilir mi?

    YanıtlaSil
  7. Eskiden yoktu bu adım ama geçtiğimiz yıl artan trafikle birlikte günde 250 civarı spam mesaj almaya başlayınca koymak zorunda kaldım. Yine en hızlı yöntemi seçtim. Mesaj moderasyonu ve sadece Google hesaplı kullanıcıların yorum yapabilmesi gibi seçenekler de var ama pek makul gelmedi bunlar. Harf sayısı azaltılamıyormuş, biraz önce baktım. Bu halde bile günde ortalama 3 spam mesaj geliyor eski haberlere ama o kadarına razıyım valla.

    YanıtlaSil