6 Eylül 2013 Cuma

Renault Mégane


Bu yıl Frankfurt'ta sergilenecek otomobiller arasında bir Renault sürprizi de bulunuyor. Henüz geçtiğimiz yıl makyajlanan Mégane 2013 yılında bir kere daha operasyon geçiriyor.

Otomobilin yüzünü bir kere daha yenileyen Renault daha köşeli bir tasarıma kavuşturduğu farların yanında ailenin diğer üyelerinde de kullandığı ön panjur tasarımıyla da dikkat çekiyor. Yenilenen ön tamponun köşeli bir tasarıma sahip olan alt kısmı bir splitter şeklinde öne çıkarken gündüz aydınlatmaları sis farlarının yanına alınmış.


GT ve GT Line modellerinde de makyaja giden Renault bu donanıma sahip Mégane modellerinde ön tampon tasarımını biraz daha sade tutmuş. Kromajlı bölümlere sahip tamponda LED aydınlatmalar biraz daha yukarıya taşınırken Renault logosunun altına "GT" harfleri eklenmiş.

8 yorum:

  1. GT neyse de GT Line olan diğer kasalarda on tamponda HUGE renault logosunun altındaki GT yazısı tam bir fail, ucuz göstermiş aracı, tamam ucuz ama o kadar değil

    YanıtlaSil
  2. Artık baygınlık verdi bu makyaj operasyonlar. 2 yıldır yeni megane çıktı çıkacak söylentilerine inat adamlar makyaja bağladı resmen. Değiştirin kardeşim artık şunu 5 yılı geçti eskidi artık. Makyaj falan yemiyoruz.

    YanıtlaSil
  3. megane 3 kullanıcısı olarak, ilk makyajı beğenmemiştim. yeni yeni gözümüz alışıyor derken şimdi biraz daha vasat bir makyaj yapılmış. gerek yoktu. ilk makyajlı araçlar da biraz mağdur edildi sanki. cidden gerek yoktu. 2008 de ilk çıkan modeller cidden daha güzeldi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 20 dk sonra gelen edit:
      standart megane ve gt lere gözüm alıştı da, rs araya gitmiş be agamemnon. sadece bana mı öyle geldi

      Sil
  4. Renault artık kendi topuğuna sıkıyor :)

    YanıtlaSil
  5. Bence otomobil üreticilerinin gelecekteki mottosu "ne vereyim abime?" olacak vxhsfgjsfgjeg

    YanıtlaSil
  6. makyaj olarak kasanın albenisi artmış. beğendim. ama sadece kasayla sınırlı kalmışsa yetersiz derim. acıkca konsolun da bir elden geçmesi gerekiyor. bunu yaparken de clio-captur tarzı sonradan bi anlık kararla alınmış-dizayn edilmiş konsol tarzı olmasın. arabalar iyi ama konsol tasarımı rahatsız edici. ayrıca biraz da iç mekanda ferahlık duygusunu artıcı döşeme seçenekleri sunulmalı. ne kadar başarılı bir makyaj olur göreceğiz ama megana olan mesafem iç mekan değişmedikçe bakidir...

    YanıtlaSil
  7. genelde makyaj eleştrilmiş ama bu halini beğendim. benim megane hakkındaki asıl düşündüğüm genel kalitesi (zayıf bence).

    YanıtlaSil