10 Eylül 2013 Salı

Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport Vitesse Jean Bugatti


Bugatti Veyron ailesinin özel seri modelleri kendilerini göstermeye devam ediyor. Üreticinin tarihinde önemli yere sahip kişilerin isimlerini taşıyan araçlardan ikincisi Frankfurt'ta sergilenecek.

Temmuz ayında tanıtılan Jean-Pierre Wimille versiyonundan sonra üç örneği üretilecek olan bu otomobil Ettore Bugatti'nin oğlu ve efsanevi Type 57SC Atlantic'in yaratıcısı Jean Bugatti'nin ismini taşıyor. Siyah gövde rengiyle sunulacak olan araçlarda Jean Bugatti imzalı yakıt ve yağ deposu kapağı ve platin ön panjur çerçevesi sunuluyor.


İç mekanında krem ve kahverengi deri döşemeler dikkat çeken otomobilin hem kapılarının iç kısmında hem de koltuklarının arasında Type 57SC'nin silueti işlenmiş. Kapı eşik kaplamalarında Jean Bugatti fotoğrafı ve imzası işlenirken iç mekanda "Les Légendes de Bugatti" logoları görülebiliyor.

Kaputu altında bir farklılık olmayan aracın 8 litre hacimli w16 motor 4 turbo besleme yardımıyla 1.200 beygir güç, 1.500 Nm tork üretmeye devam ediyor. Bu özel seri Bugatti'nin fiyatıysa vergiler hariç 2.28 milyon Euro.

4 yorum:

  1. ya almıycam bugatti daha fazla zorlama

    YanıtlaSil
  2. zengin öpmeye doymadılar. hadi yola devam.

    YanıtlaSil
  3. bugatti bu aracın çok ekmeğini yedi helal olsun. güya 300 tane standart veyron satıp bırakacaklardı. ıvır zıvır bir sürü modelle 1000'e tamamladılar heralde :)

    YanıtlaSil
  4. araç bence çok hoş.

    ahahahah 5 trilyonluk arabaya ancak çok hoş diyebilirim zaten, başka ne denir ki?

    YanıtlaSil